cellolesdenhaag.nl, voor celloles in Den Haag!

 

 

Als cellodocente was ik al tijden op zoek naar het ideale cellostoeltje voor mijn leerlingen, tot ik op een ESTA-congres in Wenen dit stoeltje tegen kwam.

Het stoeltje moest, in hoogte verstelbaar en stabiel zijn, laag genoeg kunnen zijn voor kinderen vanaf 4 jaar en liefst geen rugleuning hebben.

Deze stoel heeft het allemaal!

Deze stoel is een op hoogte verstelbaar van 28 cm zithoogte tot 50 cm zithoogte in 12 standen en dus geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar tot volwassen leeftijd. De zithoogte is heel eenvoudig aan te passen aan de lengte van het kind met een ingenieus en simpel systeem.

Het is een zeer degelijke stabiele stoel, makkelijk uit elkaar te halen zodat ze voor het vervoer minder ruimte in neemt. Er zitten zelf aan voor het celloplankje!

Het cellostoeltje is in Duitsland met de hand geproduceerd, en is ooit ontworpen in door een vader (werkzaam als binnenhuisarchitect gespecialiseerd in houten meubels op maat ) wiens zoontje cello speelt.

Vanaf januari 2011 heb ik deze stoel in huis en sindsdien zitten al mijn leerlingen erop, het is te verstellen in een handomdraai en de kinderen zitten zonder dat ik steeds met verschillende stoeltjes en kussentjes hoef te werken altijd op de goed hoogte.

Ik ben zo enthousiast geworden over dit stoeltje dat ik besloten heb dit stoeltje in te verkopen zodat deze  cellostoel ook in Nederland te koop is en alle jonge cellisten over deze stoel kunnen beschikken!

 

 

Prijs: 196 euro